9999 dag

I dag er en enestående dag med 4 x 9-taller!

September er en 9-9-9-9 dage i numerologi.

Den 9. September er den 9. dag i måneden.

September er en 9 Universal måned ( 9 + 2 + 0 + 1 + 6 = 18; 1 + 8 = 9 ) .

2016 er en 9 Universal år ( 2 + 0 + 1 + 6 = 9 )

Den 9.9.2016 er en 9 Universal dato ( 9 + 9 + 2 + 0 + 1 + 6 = 27 , 2 + 7 = 9 )

Dette er en yderst velsignet dag og tallet 9 er god til at hjælpe dig med at give slip på noget gammel karma. 9-tals energien lærer dig, hvordan du slipper fortiden og fejrer det unikke i, den du er.

Som den sidste af de enkelte cifre, er dette et nummer, som står for kulmination og afslutninger.

Vi er mange som har været meget præget af, at det har været et 9-år. Følelsen af, at alt var et problem – uventede hindringer – der var ofte flere problemer end man kunne overskue. Man ville gerne i gang med en masse, men der var ofte en eller anden modstand. Men når det kommer til stykket, så betyder 9 at man netop skal gøre op med sig selv, hvad det er som er vigtigt for én og fokusere på det. Dette er fordi 9 også står for afslutning – at give slip så man er klar til det nye og bedre der er i vente. Så du skal ikke slås mod det, men åbne dine arme og sige ”Ok, jeg er klar til at give slip på det som ikke gavner mig, så jeg kan fokusere på og gøre mig klar til at modtage det nye, hvor jeg har hjertet med.” Det næste nummer i rækken er nemlig 1 – som står for ny begyndelse. Derfor er det nærliggende, at du netop skal give slip på noget først.

Det er også  en tid til at fejre alt hvad du har opnået og fokusere på hvad du, som en sjæl, har opnået åndeligt og følelsesmæssigt indtil videre.

Når du fejrer denne dag, så husk at fokusere på, hvad der virkelig betyder noget – kærlighed. I stedet for at dømme din fortid, så se dit liv fra et åndeligt perspektiv med bevidstheden om, hvor meget kærlighed du har delt ud af, i dit liv.

Alt i alt, så står 9-tallet for medfølelse og kærlighed. Send derfor kærlighed til dig selv og til andre. Dette vil åbne dit hjerte til den højest mulige vibration der er, så dit fokus kun er på, hvad der virkelig betyder noget. Hvis vi alle gør det i dag, så kan det være vi sammen, kan højne jordens vibration.

Ha’ en dejlig dag!

(Numerologi info: Kari Samuels)

yin-yang2