Føles det rigtigt ?

Husk at følge dit hjerte når du handler – ikke bare gøre som andre mener du skal gøre. Når du mærker glæden, ved du, at du følger dit hjerte. Føler du tristhed, opgivenhed, eller bare ikke noget….. så ved du, at du ikke følger den vej, som er meningen for dig.

Føler du bare nogen gange, ikke stærk nok til at sige fra når dine nærmeste har gode idéer til hvad de mener er godt for dig? Det lyder sikkert fint alt sammen, men du kan mærke, at det bare ikke giver den følelse af glæde eller opmuntring som det burde. Du vil gerne være med til at dele deres glæde over hvad de har af planner, men du er bare ikke dér… Hvad gør man så? Måske er det blot at sætte dig ned og luk øjnene, træk vejret dybt og spørg dig selv, “Hvad giver mig glæde, når jeg tænker på fremtiden? Arbejde? Bolig? Parforhold?” Og hvad du ellers tænker på. Skriv det ned, kig på det og mærk det. Når du kan mærk glæden ved en tanke – helt ind i kroppen – ved du, at nu har du fundet målet. Derefter, sig til dig selv “Jeg tager imod den løsning som skal til, for at denne situation/mål/følelse bliver en realitet”. Og så tro på det. Kig på sedlen hver dag for at minde dig på det, så det ikke bliver glemt – igen.

Nogen gange handler det blot om at holde fast i den følelse, tanke, mål for, at det bliver til en realitet. Desværre er vi ofte gode til at lægge det til side og “glemme” det, da der er så mange andre ting, man føler man heller skulle gøre – altså undskyldninger/angsten – og fordi man mister troen på, at det faktisk godt kan lade sig gøre.

Så tro på den hjertens glæde du føler, når du tænker på din fremtid – på dit liv – det du gerne vil med dig selv. For det kan godt lade sig gøre 🙂

14045893_773458192797468_9037696414369986178_n