Fuldmåne 20. juli 2016

Fuldmåne den 20. juli 2016 kl.00.59

Så er der fuldmåne igen i en sommermåned, som indtil videre har været lidt køligere og ikke så varm, som mange måske har ønsket det, og  lige efter et traumatisk massemord i Nice, Frankrig. Der sker i det hele taget meget rundt omkring i verden, samt herhjemme, som gør at mange tænker meget over tingene. Mange mærker også stadig den energi som påvirker jorden, og som har påvirket dem længe. Det er som om, at så snart man er færdig med en proces, så går man i gang med den næste.

Denne fuldmåne er i stenbukkens tegn og handler om dine handlinger. Når du gør noget, laver noget – er det så fordi du gerne vil, eller er det på grund af en følelse af pligt? På grund af frygt? Bliver du let ængsteligt for tiden eller i det hele taget ? Hvis du kan svare ja, til noget af det, så er det nu du skal kigge på hvorfor du har det sådan. Se på hvad det er der holder dig ”nede”.  Tanker om; jeg burde, jeg skulle, jeg må hellere, jeg må finde mig i, andre vil have at jeg gør … Dette er kun ord men ord, som har meget magt over hvordan du tænker og i det hele taget forholder dig til dine handlinger. Det er faktisk tunge ord og hvis du lægger mærke til det, så ændre din krops holdning sig også, når du siger disse ord.  Lige nu er energien sådan, at tingene kan ændre sig i løbet af et øjeblik. Godt som skidt – alt afhængig af hvordan du ser på det. Når tingene sker pludseligt, så er det en god idé at stoppe op, træde et skridt tilbage, og spørge dig selv, hvad  budskabet er i det?

Denne måneds budskab er bl.a. at, der ikke er noget som du ikke kan, blot du sætter dig for det. Derfor, når tingene ikke helt går som du ønsker det, så kig på ovennævnte sætninger: jeg burde, jeg skulle, jeg må nok hellere. Det er nemlig ikke ønsker eller målsætninger. Det er følelsen af pligt ifølge andre og ifølge dig selv og ikke gjort af glæde – selvom du måske prøver at sige til dig selv, at det er.

Derfor er den energi som denne fuldmåne indeholder, rigtig god for dig, som gerne vil i gang med noget andet og noget som giver dig glæde. Det er vigtigt at du gør ting ud fra, at det giver dig glæde, ro i sjælen og du får det godt med det. Hvis ikke det er sådan, er tiden inde til at holde op med at gøre de ting som ikke giver dig glæde. Læg også mærke til det, som giver dig inspiration.Hvis du f.eks. læser en artikel som vækker noget i dig, så kig nærmere på hvad det er. Der er næsten lige blevet sendt forskellige kataloger ud med kurser og foredrag som bliver holdt her til efterår/vinter, som kan inspirere. Det kan være en samtale med en, som kan vække dig eller at noget du har brugt meget tid på, pludseligt går i stykker. Alt sammen noget som kan vække og inspirere og få dig til at stoppe op og kigge på det.

Vi har stadig følelserne og intuitionen som er i højsæde lige nu, som hjælper dig i denne tid. Du er ikke magtesløs eller alene.  Du er omgivet af alle de redskaber du har brug for, som kan hjælpe dig. Det er bare et spørgsmål om, at mærke og handle så du får glæden frem og ikke pligten, frygten og andres forventninger, der holder dig nede eller gør dig glædes forladt.

Så lad dig blive inspireret og mærk din intuition og mærk glæden fylde dit liv!

 

Lys og kærlighed

Lisa Hausgaard