Fuldmåne 21.5.2016

Så er der fuldmåne igen – denne gang går den over i Skyttens tegn. Vi har lige haft en tid hvor vi skulle tage det lidt med ro og tænke over tingene, menneske og situation i vores liv, men nu er tiden inde, hvor vi får nye idéer og inspiration og dermed lidt mere fart på.  Fuldmåne er en kulminationens tid, hvor dine intentioner bliver til noget og der kommer lys på dine følelser

Skytten ser altid fremad med et filosofisk syn, som betyder, at du vil se på de tanker og følelser som har holdt dig nede og tilbage som du ikke længere har brug for.

Derfor et det endnu engang en god tid til, at give slip på det som ikke længere er til gavn for dig. Denne gang handler det om at slippe dine følelser af skam, dårlig samvittighed, ærgelser og lignende omkring din fortid, så de ikke tynger dig i din fremtid. Hellere have følelsen af at være stolt af dig selv for hvad du har opnået og overlevet. Din fremtid har brug for at du er stolt, selvsikker og modig – for det indeholder du, for det er du. Du har gjort det godt. Du har allerede udrettet meget med og i – dit liv og det hele bliver bare bedre og bedre.

Prøv nu at lægge mærke til den energi du har følt de seneste dage og de nye tanker og idéer som er strømmet ind.   Pas på ikke at skubbe dem til side, men lad dig blive inspireret til at komme i gang med noget nyt eller gøre tingene på en ny måde. Selv om du har haft en tid med stagnation/gået i stå, så har energien nu givet dig muligheden for at flytte dig. Tro mig, så snart du tager det første skridt mod at udføre dine idéer, vil du mærke energien skubbe dig videre – og det bliver sjovt og spændende og dejligt og du vil virkelig kunne mærke den livsenergi du har længtes efter, den sidste lange tid. Glæd dig til at modtage den næste fase af dit liv med den dejlige energi, som den indeholder og de muligheder den giver.

Rigtig god fuldmåne!