Fuldmåne 9. juli 2017

Fuldmåne den 9. juli 2017 kl.06.08.

Denne dejlige, stærke fuldmåne, som vi har nu, står for at være handlekraftig. Den sender en energi som siger, det er nu du skal tage de skridt der kræves og lave det som skal laves.

Det betyder også, at det er godt at gøre gamle ting på nye måder. Altså, selv om du laver det du plejer, så gør det på nye og anderledes måder. Det vil  give fornyet energi, glæde og inspiration.

Da det netop er en tid med en stærk handlings energi, kan det også skubbe lidt til dig psykisk. Så hvis du føler du nemt hidser dig op eller overreagerer på ting du normalt ikke ville, så ved du hvorfor. Det kan også i nogle tilfælde være, at  du er frustreret over ikke at have fået noget gjort eller at der ikke er sket noget som du ønsker, så er det fordi dit toleranceniveau er meget lav. Der er bare nogle ting du ikke gider at finde dig i eller længere vil acceptere, og det vil du så have svært ved at holde igen med at udtrykke – noget du sikkert ellers har været god til – altså holde igen.

Vi er i krebsens tegn, og den er jo hård udvendigt og blød indeni, som betyder at den kan godt slå fra sig, men er trods alt stadig meget følsom. Det er bl.a. også derfor du kan reagere lidt kraftigt når nogen eller noget går dig i mod. Men det gør ikke noget – det er måske på tide at du slår fra dig.

Alt i alt er det nu du skal følge dine impulser til  at få noget gjort med det samme. Lad vær med at tænke så meget over det, bare gør det. Det er virkeligt med at ”go with the flow” og se hvordan energien skubber dig frem.

Rigtig god fuldmåne.

Lys og kærlighed – Lisa Hausgaard – clairvoyant healer og zoneterapeut.