Fuldmåne d.18. august 2016

Så er der fuldmåne den 18. august kl.11.29.

Denne fuldmåne er meget intens og fortæller dig, at nu er tiden inde til at give slip og frigøre dig selv. Træk dig selv lidt tilbage, så du kan se tingene i et andet perspektiv og få tid til at se på og håndtere dine følelser. Da det er en intens energi, er det vigtigt, at du tager det roligt og passer på med ikke, at udløse unødvendige diskussioner eller drama. Som det gamle ordsprog siger: “Vælg dine kampe med omhu”, altså DU har magten og valget til at undgå konflikter. Det er nemlig ikke konflikter du skal bruge din tid på nu.

Det har også virkeligt været en ”Karma-tid” (se mit næste blog om karma). I løbet af de sidste par måneder, har du været på en indre rejse for at omdefinere hvem du er, og rydde ud i det gamle jeg, for at sikre at du er klar til næste fase af dit liv og din fremtidige vækst. Derfor har du måske følt et stort ryk i dig selv, specielt de sidste par dage. Det føltes som en blanding af “Der skal ske mere i mit liv – hvad skal jeg gøre” og ”Tingene kan ikke gå hurtigt nok – der er så meget jeg vil”. Derfor er det også tid til at integrere dine erfaringer. Tag ansvar for din åndelige kriger og gøre det indre og ydre arbejde, der skal til for, at opfylde din sjæls formål. Det betyder også, at du tager de skridt der skal til bevidst, at opbygge dine drømme. Ingen holden tilbage – verden venter på dig!

Det handler om at være tro mod dig selv, at være original og ikke i overensstemmelse med andres forventningerne, som intet har at gøre med din sjæls kald. Du behøver dog ikke, at manifestere noget i dit liv, indtil du har den energi struktur der understøtter det som er meningen du skal i gang med – der betyder, at dine trossystemer og selvværd skal være i stand til at tag imod alle de velsignelser, der kommer din vej. Se dit liv og verden med nye øjne. Hold op med at behage andre på din bekostning.

Det betyder også, at du virkeligt har lyst til at prøve nye ting og forlade din komfort zone og gå ud og udvide din kreds af venner og bekendte. Vælg at være sammen med nogle mennesker, der er ekstraordinære og som er forskellige fra dig – og lær af dem. Bare give slip på relationer som ikke har nogen ægte lidenskab, dem som ikke hjælper dig med din udvikling. Jeg har selv oplevet mange, tunge, sinds opvækkende drømme de seneste dage. Drømme som fik mig til at få klarhed over hvem jeg er og hvor jeg er samt hvilken retning jeg er på vej hen i mod. Hvad med dig? Det er bare én måde denne energi påvirker os for tiden. Hvad viser dine drømme DIG for tiden?

Lys og velsignelse

Lisa Hausgaard