Fuldmåne December 2016

Fuldmåne den 14. december kl.01.06.

Så er det sidste fuldmåne i 2016.  Det er faktisk en supermåne igen, da den er meget tæt på jorden og månen lyser meget op igen. Meget passende – den sætter lys på årets afsluttende tid – energier og følelser er derfor også det mest mærkbar.

Der har været en følelsesmæssig forstærkning i mange retninger. Det gælder både de intuitive fornemmelser og samtidig den uro der har fået en til at virke utålmodig. Det er nok fordi der er nogle uafsluttede situation som stadig hænger i luften og når der er noget, som sætter tankerne i gang med netop de emner, ja, så er der bare en følelse af, at nu skal der ske noget – nu gider du ikke vente længere på, at ”det” skal afsluttes eller begynde.

Hvis du har haft det sådan, så kunne jeg sige, at det har noget at gøre med månen og stjernerne som står på bestemte steder lige nu. Men når det kommer til stykket, så er det den energi som vi alle er påvirket af og har været i, et stykke tid nu. Det har været et hårdt og krævende år for mange. Der har været en del udefra kommende påvirkninger og de har skubbet til de situationer, som har betydning for dig.

Det hele handler om at sætte grænser og mål og give slip på det som ikke længere tjener dig. Sådan har det været det mest af dette år, men specielt meget de sidste par måneder. Uroen i sindet er resterne af det, som skal laves om på. Utålmodigheden er sindet som er irriteret over, at det ikke er ændret endnu – måske fordi du ikke har haft det rette overskud eller tro på at det du gerne vil have, faktisk godt kan lade sig gøre.

Hvis du har haft de skiftende følelser – uro, til irritation, til opgivenhed, til sindsmæssig træthed, til tristhed – så er du ikke ene om det. Dit sind er i gang med at rydde op og gøre klar til det nye år og nye udfordringer, begivenheder, oplevelser og glæder, som er på vej.

Hvis du samtidig, ind i mellem, har en overvældende følelse af kærlighed, så er det også den del af dig, som bliver skubbet til. Det er svært at komme videre eller gøre en forskel, uden også at have din kærlige ’jeg’  med. Der skal jo være en balance mellem det hele. Så vær tryg ved tanken om, du stadig er i gang med en god udviklings proces som vil hjælpe dig med at gøre dig stærkere og mere klar til din fremtid – den fremtid du ønsker dig!

Have en rigtig kærlig fuldmåne!

Kærligst fra Lisa Hausgaard.- energi healer og zoneterapeut