Fuldmåne den 20. juni

Fuldmåne den 20. juni 2016 kl.13.04

Denne fuldmåne, i Skyttens tegn, er også dagen før vores sommersolhverv. Årets længste dag – med de fleste dagtimer i døgnet- lysets dag. Det er åbenbart en sjældenhed, at fuldmåne og sommer solhverv lander på samme tid. Dette er interessant, da det er det samme som at sige, at der er lys på din bevidsthed, mål, følelser og næstekærlighed – og at det samtidig handler om at sætte lys på din fremtid.

Se det som en stor projektør, som står og lyser ned på dig, for at du bedre kan se dine tegninger – dine planer for fremtiden. Det hele ligger klart foran dig – på papir og billeder og i dine tanker.  Du kan se på dem og se hvad du mangler, at gøre eller arbejde på, for at de kan blive til virkelighed. Det handler om at tag hånd om det og gøre noget ved det. Det er dit ”byggeprojekt” (drømme og mål) og dermed dig som skal ihværksætte handlingen.

Hver dag kan man gøre det, men lige nu får du bare ekstra lys på, så du bedre kan se hvad du skal lave samt få alle detaljerne med. Det kan godt være du vil spørge, hvorfor eller hvordan skulle det være nemmere for mig at finde frem til det nu? Svaret er, der er også mere lys på din bevidsthed samt intuition. Derfor er det bare at se og lytte til hvad der kommer til dig, som kan hjælpe dig med dit projekt. Får du en tanke som tiltaler dig, start med at skrive den ned. Har du allerede noget du går og gerne vil men ikke får gjort, så spørg dig selv ”Hvad betyder det for mig? Hvordan vil det føles at have det i mit liv?” Og så læg mærke til hvad der kommer frem. Igen, skriv det evt. ned. Læg det til side, hvis ikke der kommer mere frem med det samme. Tag det frem igen senere, kig på det og spørg dig selv, ”Hvad er mit næste skridt her og nu?” Bemærk den første tanke som kommer til dig og gør det. Det hele handler om at tage et skridt ad gangen. Nogle gange er det store skridt og andre gange er det små, enkelte skridt. Det skal man ikke tænke over, for det er lige meget. Bare lyt til din intuition, bevidsthed, engle – hvad du føler det er.

Denne tid for mig, er virkeligt som at åbne endnu en ny bog. Jeg læser også mange ”bøger” for tiden for der er meget som skal læres og viden som skal genopfriskes og det er samtidig interessant læsning ifbm. alle mine nye “byggeprojekter”, som jeg er ved at lave for tiden. Jeg kan heller ikke andet end være glad når der er så meget lys, så meget af tiden. Det er en skøn, livsbekræftende tid med udsigt til en dejlig fremtid.

Held og lykke med dit bygge projekt og rigtig godt sommersolhverv!