Fuldmåne den 21. januar 2019

Så er vi kommet godt i gang med 2019 – hvor er det dog skønt!

Vi har lige nu haft årets første fuldmåne – men samtidig en måneformørkelse. Der er mange navne for det – blodmåne, løvemåne og meget andet. Uanset hvad, så har energien bragt en masse følelser med sig. Hvis du har kunne mærke, at dine følelser, sind og energi har været meget svingene og måske fundet dig selv nede i et hul, så er det ikke så mærkeligt. Der sker nemlig meget for mange og frygten og usikkerheden om fremtiden for den enkelte, har været intens.

Dette år bringer med sig en masse forandringer. Der er nemlig behov for ændringer i verden og i dit sind og liv. Det er ikke fordi du nødvendigvis har et dårligt liv, men hvis der er ting, som ikke helt kører efter planen eller du er utilfreds med, så er det fordi, at det er nu der skal handles, for at få nye og bedre ting/oplevelser/glæder ind i dit liv. Indtil videre har 2019, allerede sat skub i en del – og det er bare starten.

Jeg har lagt et par kort, hvor den første er universets budskab for denne fuldmåne. Jeg har brugt Doreen Virtues Archangel Power Tarot Cards. Kortet er Eight of Michael. Budskabet her er, at du nu skal føle dig fri til at komme i gang med det du gerne vil – og ikke være bange for at tag skridtene. Det er beslutningen om at handle, der får ændringer til din situation til at blive til noget. Du har haft tid til at mærke efter, hvad det egentligt er du gerne vil. Nu er tiden inde til at tage de næste skridt. Din egen frygt for ændringerne og dine egne evner er det, som har hindret dig alt for længe. Nu skal du tro på dig selv og spring ud i det og få din selvsikkerhed tilbage. Det er slut med at ødelægge det for dig selv. Du skal lytte til din egen indre stemme når den fortæller dig hvad du skal gøre og mærk glæden ved det.

Det næste kort jeg trak var for måneformørkelsen – Eight of Ariel. Dette kort repræsentere, at være stolt af det du laver – dit arbejde, dine evner. Alt det du har lagt i det, giver nu resultater. Så hvis du gerne vil skift job eller karriere, er det også nu du skal gøre det, da det vil komme til at gå dig godt. Der er også noget du skal lære i denne forbindelse, så hvis der er mulighed for uddannelse, studier, kurser eller en læremester, så gør det. Igen handler det om beslutninger – tag skridtene med det samme. Så snart du får en inspiration/idé skal du reagere på det, da din fremtid er afhængig af dine beslutninger nu.

Husk at mærke efter hvad der giver dig glæde og hvad der inspirere dig og glem ikke at meditere.

Jeg glæder mig på jeres vegne og ønsker alle en fantastisk fuldmåne!

Lys og kærlighed – Lisa Hausgaard.