Fuldmåne den 22.4.2016

Så er der fuldmåne den 22. april kl.7.25 om morgen.

Man kan spørge sig selv, hvad er der så vigtigt når der er fuldmåne? Hvordan bliver vi påvirket? Hvilket tegn står den i? Hvor meget skal jeg interessere mig for det? Se det er meget op til den enkelte. Jeg kender ikke så meget til astrologi, at jeg ved alle detaljerne. Men jeg kan mærke energierne når der er ved at være fuldmåne og nymåne og så undersøger jeg nærmere for at se hvad det handler om.

Denne gang står den i Skorpionens tegn. Det handler om sex, død, fødsel, frygt, passion og styrke. Det betyder at den kan virke intenst og det kan være en god idé, at se på den intime del af ens liv. Dvs. hvordan er dit kærlighedsliv, dine relationer til familie og venner og til andre mennesker? Hvad er du bange for? Hvad er din passion?

Det er i det hele taget også en tid, hvor man skal se og give slip på, hvad man frygter og dermed holder en tilbage. Vi er i en fase, hvor vi skal give slip på det gamle for, at give plads til det nye, og frygten er rigtig god til at holde os fast i de gamle holdninger og mønstre. Da dette igen handler om transformation, forandringer og fornyelse, giver det mening, at give slip på det som ikke længere er til gavn for os. Tænk også på dit forhold til dig selv. Er du hård ved dig selv? Banker dig selv oven i hovedet? Får du den ro eller motion du ved du trænger til? Får du sat lys på din passion? Får du tænkt på, hvordan dit liv vil se ud,  hvis du lever det efter dine inderste drømme? Får du gjort det? Tager du tid til at se og opleve LIVET? Det er netop hvad denne fuldmånes energi handler om.