Fuldmåne Jan. 2017

Der er fuldmåne den 12. januar kl.12.35.

Så har vi den første fuldmåne i år og hvis nogle af jer har det som mig, så har helbredet været et emne, som har været oppe og vende den seneste tid. Det kan føles som en hård måde at starte året på, men hvis du ser nærmere på det, er det måske også godt det samme. Hvis der er noget med dit helbred som bekymre dig, så er det vigtigt, at få det på plads og afklaret hurtigst muligt – så det ikke bliver en hindring for dig i år.  Det er jo trods alt et år, hvor der skal ske en masse nyt.

Når man bliver syg – uanset hvor alvorligt – er det ikke bare kroppen men også sindet, som er ved at fortælle dig noget og det er, at det er på tide, at give slip på det du holder tilbage, lukker af for, undgår eller er bange for.

Man kan under alle omstændigheder sige, at der er noget i dit liv, som du ikke er GLAD for. Find ud af hvad det er, og så fokusere på det modsatte. Altså, har du f.eks. tit ondt i maven og måske ikke er glad for dit arbejde, så skal du se på hvad du i stedet for, gerne vil. Når du har fundet ud af det og kan mærk glæden ved de tanker – og kun fokusere på de glade tænker – vil du opdage, at du føler dig lettere og gladere og tingene begynder at forbedre sig og/eller ændre sig med dit helbred såvel, som i dit liv.

Jeg ved godt, at du nok tænker ”Det er nemmere sagt end gjort” – men faktisk vil du hurtigt opdage, at for hver gang du gør det, bliver det kun nemmere, at tænke på det du gerne vil have og som giver dig en følelse af glæde. Hvis du ikke kan find ud af hvad det er, som giver dig f.eks. ondt i maven, så fokusere bare på det som giver dig glæde i dit liv og ikke maven. Det er lige meget hvad det er – om så det er, at lytte til musik eller gå en tur eller kig på nogle flotte billeder – bare du får følelsen af glæde ind i kroppen og sindet. Det er det vigtigste for dig – for at holde dig eller gør dig, rask. Man bliver altid bekymret i mere eller mindre grad, når man bliver syg. Slip de bekymringer og fokusere på det som giver dig glæde. Slip dine begrænsninger til livet og tag imod alt det gode som livet tilbyder dig.

Husk at meditation altid er godt – om så det kun er 5-10 min. af gangen – da det hjælper med at åbne op for de glade tanker og gode energi og samtidig giver dig inspiration til hvad du kan ændre på eller forbedre.

Med ønsker om et godt helbred.

Kærligst fra Lisa Hausgaard – energi healer og zoneterapeut.