Fuldmåne Nov. 2016

Så er der fuldmåne den 14. november kl.14.52.

Denne fortryllende fuldmåne er en fantastisk Supermoon. Det betyder at det er det tidspunkt hvor månen er 14% tættere på jorden og 40% lysere end normalt. Sidste gang det skete var i 1948 og det vil ikke ske igen før år 2034. Det er et flot fænomen, og hvis du virkeligt gerne vil se og opleve den, så er det denne dag/aften der er mulighed for det. Der bliver nok taget mange flotte billeder denne dag, med månen som baggrund.

Hvad betyder denne Supermoon så? Ud over at den skubber til dine følelser og dermed gør dig mere følelsesladet, så inspirerer den astrologisk set til, at tilgive og til at være taknemlig. Det er ikke fordi, at kun den ene dag kan have en betydning for dig i den retning, men ugen op til og de efterfølgende par uger forstærker virkningen når du tilgiver og er taknemmelig.

Derfor, hvis du gerne vil have fuld udnyttelse af denne Supermåne energi, så sæt dig ned og tag en dyb indånding og derefter pust ud med tanken om at give slip. Derefter tilgiver du alle de mennesker, situationer og tilstande, som berører eller har berørt dig negativt. Husk også dig selv, da du er den vigtigste at tilgive. Slut af med at pust ud og tænk på at give slip og at du har sendt tilgivelse. Når man tilgiver, giver man nemlig slip på en masse energi, som godt kan holde en tilbage eller tynge en. Da vi er i en tid med forandringer og fornyelser, er det vigtigt at kunne tilgive på alle planer, så man kan bevæge sig fremad.

Derefter er det en god idé at fokusere på alt i dit liv – alt hvad du ejer, har, modtager, mennesker, situationer, oplevelser, osv. – og være taknemlig for det/dem. Når du først går i gang, og starter med de små ting, finder du hurtigt ud af, at der faktisk er mange ting du er taknemlig for. Det er nemlig først når du er taknemlig for hvad man har, at du bliver klar til at modtage hvad du ellers ønsker dig ind i dit liv.

Da denne fuldmåne forstærker alting, gør det ikke noget, hvis du slutter af med, at sende healing til jorden og alt og alle på jorden. Jo mere fokus der er på, at heale jorden – jo større chance er der for, at det hjælper. Hele jorden har brug for healende energi lige nu, og nu har vi en fantastisk chance for at hjælpe til.

Jeg minder også om, at lægge mærke til hvordan din ”fuldmåne dag” har været, for det giver ofte et signal om hvordan den kommende måne bliver for dig.

Have en rigtig dejlig Super fuldmåne!

Kærligst fra Lisa Hausgaard.