Fuldmåne oktober 2016

Så er der fuldmåne den 16. oktober kl.06.24.

Denne fuldmåne er en Supermåne. Det betyder bare, at den er tættest på jorden og dermed mere synlig, samt den lyser mere op end den plejer. Det gør også, at effekten er kraftigere end ellers og nogen steder giver det mere højvande end sædvanligt.

Dem af jer, som er meget følsomme overfor fuldmånen, kunne du nok mærke det allerede  dagene inde, da der er mere styrke end der plejer.

Denne gang handler månens energier om at give slip, meget yin/yang da der er behov for fred i sindet men der er også en aggressiv og vred energi – du vil i hvertfald opleve folk har en kort lunte.

Da det handler om at give slip, er det fordi du skal have fokus på dine projekter og få tingene organiseret så du bedre kan få et overblik over hvad du skal gøre. Det kan også være du har brug for at ændre på din finansielle struktur. Altså, hvordan tænker du på penge og hvordan påvirker det dig.

Det kan være du allerede op til denne fuldmåne, har haft negative-vrede-aggressive oplevelser, om så det handler om noget fra din side eller fra en andens. Du vil opleve, at dine ”fjender” er mere synlige – og de virker som om de siger tingene som det er, så du skal ikke lede efter dem. Dine ”fjender” skal forstås som dem du føler giver dig modstand. Det behøver ikke være negativt – ikke hvis du ser det for hvad det er – at du bliver gjort opmærksom på hvem der støtter dig og hvem der ikke gør. Eller dem som bare ikke forstår dig og så er det på tide at indse, at det kommer de nok aldrig til, og derfor er der ingen grund til at bruge mere energi på at argumentere din sag overfor dem. Her skal der nemlig også gives slip.

Det som også er vigtigt at forstå er, at det handler egentligt mere om dine egne indre modstande end aktuelle problemstillinger. Det  som skal hjælpe dig med at ændre dig og dit liv. Derfor hvis det er dig som er vred, så ændre det til passion, så du får gang i din livskraft-livsenergi.

Du skal se denne tid som et led i din transformation. Der er sket så meget den senere tid, og hvis du er meget følsom, vil du have oplevet, at du har følt dig meget sårbar, svimmel, træt, ved siden af dig selv, uforstående overfor hvad der sker med dig og opmærksom på alle omkring dig. Men det er det energiskift der er, og som verden oplever, og som rykker rundt på dig og dine energier og molekyler. Det er helt ok. Det som er vigtigt er, at få jordforbindelse. Det kan fås på mange måder, bl.a. ved at gå en tur i skoven eller på stranden, eller meditere på at se din krop forankret som et stort træ med kæmpe rødder som går ned i jorden og holder dig fast så du ikke vælter.  Alt hvad der kan  få dig til at føle at du er grounded. At fokusere på rødt kan også gøre det.

Som du kan læse, er det en tid hvor de kraftige yin/yang følelser kommer frem i dig. Men det er også vigtigt at du forstår, at det handler om at tage ansvar for dine handlinger. Er du glad? Ked af det? Vred? Sætter du ting i gang? Sidder du på en stol og fundere men gør ikke noget? Det er lige meget, for det er dit valg og resultaterne sker pga. dine handlinger. Så hvad mangler du at få gang i? Er du glad? Hvis ikke, så tænk på så meget du kan, som giver dig en følelse af glæde, for det vil hjælpe dig i gang, samt højne de energier og impulser som skal til, for at du gør det som giver dig positive resultater og glæden ved livet.

Husk jordforbindelsen

Kærligst fra Lisa Hausgaard.