Fuldmåne September 2016

Så er der fuldmåne den 16. september kl.21.07.

Denne fuldmåne er fantastisk da der igen er måneformørkelse – og så er den oven i købet rød. Dette sker når solen står lavt – et sjældent men naturligt fænomen.

Hvad betyder det så for dig at der er en rød fuldmåne formørkelse? Denne gang handler det om at din spirituelle side der har vist sig mere den sidste tid, men det har din skyggeside også. Det er lidt yin/yang. Lys og mørke mødes. Din åndelige, kærlige side som ser livet og mennesker som en helhed og i en lys og kærlig energi og så din mørke side, hvor dine negative tanker også har vist sig og lavet forhindringer på din vej.

Livet er en stor kontrast – det er det gør den interessant.  Men lige nu er der lys på dine kontraster, så de kan heales. Så hvad er dine kontraster og hvad mangler der at blive healet hos dig lige nu? Hvordan har du haft det for tiden? Føler du der er en lettere energi end der plejer? Eller hvad med situationer fra din fortid – er der noget du ikke helt har sluppet endnu og som bliver ved med at dukke op på en eller anden måde? Alt det er tegn på at der sker en ændring med dig. En positiv ændring som hjælper dig med at give slip på fortiden så du kan fokusere på fremtiden.

Vi er nu i en tid, hvor der sker meget med menneskets åndelige udvikling. Derfor er det også vigtigt at fokusere på dig selv og ikke så meget på hvad naboen laver og hvordan verdensøkonomien står til, da begge ikke er noget du kan gøre noget ved. Ja, vi skal tage hensyn til og hjælpe hinanden, men ikke hvis det går ud over dig og din livsglæde og udvikling.

Så denne fuldmåne fokuserer på at heale dig selv ved at give slip på det som tynger dig og som er dine skyggesider. Vær åben overfor alle de nye glæder som er på vej ind i dit liv. Undgå at lytte til udefra kommende negative oplysninger som ikke er til gavn for dig eller som du ikke kan gøre noget ved. Denne fuldmåne er jo i høstens tegn så nu er det tid til at høste hvad du har sået af gode vibrationer. En spændende tid da energien er lettere end den har været tidligere.

Husk også altid at lægge mærke til hvordan din ”fuldmåne dag” har været, for det giver ofte et signal om hvordan den kommende måne bliver.

Have en rigtig dejlig måneformørkelses fuldmåne.

Kærligst fra Lisa Hausgaard.

20160902_170147