Fuldmåne September 2017

Fuldmåne den 6. september 2017, kl.9.04 dansk tid.

Det er en fantastisk fuldmåne denne september og du har sikkert kunnet mærke den øgede energi, der allerede er begyndt.

Denne fuldmåne handler om manifestation og helbred. Der er en rigtig god energi nu, som skubber og støtter dine mål og dermed manifestation af dine mål. Du vil nok føle dig mere energisk og har lyst til, at der sker noget. Der kommer impulser via drømme og tanker og ny muligheder, som dukker op. De virker nok lidt ”ud af det blå”, men det er de ikke – det er alt sammen noget, som du tidligere har sat i gang, og som nu er ved at vise sig. Der skal handles og du har energien til det.

Du vil også føle, at dit helbred er mere i fokus. Din krop og sind er ved at lade dig vide, at du skal tage handling, så du har overskud til alt det, som er ved og skal til at ske. Uanset hvordan din krop har det, er det vigtigt at lytte til den, og være positiv, uanset din situation. Men det er også vigtigt, at lytte til din intuition og med det mener jeg, at når du spiser noget, så mærk efter om det er noget du virkelig gerne vil have, og hvis ja, så vær taknemlig for maden og den energi den tilfører din krop. Hvis du føler dig stiv i kroppen, så stræk ud og mærk efter hvad din krop så vil have – er det søvn eller en gå tur eller noget helt andet. Hvis du er bekymret for om du fejler noget alvorligt, så tro på, at du bliver passet på og bliver guided til at gøre hvad der er bedst for dig og din krop – du får den hjælp du skal have.

Der er nok at se til, men det er en dejlig måned, vi er i gang med og jeg ønsker dig, at alt muligt godt må komme din vej.

Lys og velsignelse fra Lisa Hausgaard – clairvoyant healer