Godt Nytår – Velkommen 2017!

Så er det endeligt sidste dag af år 2016! Hvor er det skønt at komme videre og i gang med et nyt og spændende år.

Som jeg har skrevet i mine tidligere blogs, så har 2016 været hvad det man kalder for et ”9 år” (2+0+1+6=9). Altså, et år med opgørelser, oprør, afslutninger, at se sig selv på en ny måde, at give slip på ”jeg plejer”, ”jeg er vant til”, ”det skal/burde jeg gør” . Men nu går vi ind i et nyt år som er et ”1 år” (2+0+1+7=10=1+0=1).  Det betyder et år hvor du starter på noget nyt og der sker mange nye ting, netop fordi du har givet slip på det som ikke længere er til gavn for dig.

Ud over det, så har jeg det selv sådan, at  selv om man kan starte på noget hver eneste dag af ens liv, så har det altid føltes som om, at når jeg når nytårs aften, så er det som at slutte endnu et kapital af ”mit livs bog”. Jeg syntes det er rart, at bruge lidt tid på, at tænkte over hvad der egentligt er sket og hvordan jeg har det her og nu. Er jeg tilfreds med hvordan året er gået? Og med det mener jeg, er der noget frygt eller andet følelse, som har holdt mig tilbage, så jeg ikke har fået gjort det jeg gerne ville. Hvis der er, så vil jeg fokusere endnu mere på hvad jeg ønsker, så jeg ikke lader de negative følelser holde mig tilbage.

For mig, har dette år lært mig meget om mig selv og hvad der har holdt mig tilbage. I takt med jeg har skrevet blogs, har jeg også selv taget ved lære af det som jeg skriver. Det som nok har været det mest tydelige er, at det er ok at give slip og sige tak til de/det som har været en del af mit liv men som jeg ikke kan bruge mere i min fremtid. Den følelse af, at sige farvel til noget/nogen for at stå glad og tag imod de/det nye som kommer, er faktisk rart. Det at finde frem til og derefter fokusere på, hvad jeg virkeligt ønsker mig, giver en dejlig og energifyldt følelse, som virkeligt hjælper med at få tingene til at ske.

Som slut, vil jeg gerne takke jer, som har læst mine blogs og ønske ALLE et overflod af glæde, godt helbred, kærlighed og lykke i det nye år. Jeg ved der kommer til at ske mange nye ting for os alle og jeg glæder mig til at dele det med jer.

Rigtigt GODT NYTÅR ALLESAMMEN!!  

Lys og kærlighed fra Lisa Hausgaard – energi healer og zoneterapeut.