* Husrensning

Rensning af energier i ejendomme.

1. Man kan have brug for at få renset sit hjem, hvis der er forstyrrende energier eller uforklarlige hændelser (ånder, m.m.). Rensningen fjerner uroen og giver en forklaring på, hvad der er galt.
2. Hvis man lige er flyttet ind i sit nye hjem og vil være sikker på, at der ikke hænger negativ energi fra de tidligere ejer på stedet. Rensningen hjælper dem i hjemmet med, at få en følelse af tryghed og ro og samtidig undgå unødig negativ indflydelse på deres liv.
3. Hvis I skal sælge hjemmet og ikke kan forstå, at det ikke bliver solgt, kan det skyldes, at der er en forstyrrende energi og dermed et behov for at boligen bliver renset. Rensningen giver en bedre energi/fornemmelse for evt. købere, som skal se på hjemmet og dermed øger det chancen for, at de ønsker at købe det.

Når jeg renser et hjem/ejendom, går jeg rundt og mærker efter hvad der er tilstede og hvad der skal til for, at rense hjemmet. Jeg har flere redskaber ud over mine evner, som jeg bruger til, at få balancen tilbage. I visse tilfælde, er det også nødvendigt for beboerne at blive renset og evt. healet. Når jeg er færdig, fortæller jeg, hvad det er jeg har oplevet og gjort samt evt. give beboerne redskaber til, at afhjælpe at det sker igen.

Når jeg har været der, kan man opleve mere uro den første nat, som så går over dagen efter og i andre tilfælde, helt ro. De fleste oplever dog, at der kommer en helt anden ro og behag i hjemmet. Under alle omstændigheder, er man meget velkommen til at kontakte mig efterfølgende, hvis der er spørgsmål eller fortsat uro, som er uden yderligere omkostninger.

Varighed: ca. 1-2 timer