I Dagens Anledning

Den 20. juli 2018 – I dagens anledning.

Det er længe siden jeg sidst har skrevet en blog – men nu syntes jeg – i dagens anledning, det er min fødselsdag – at det var på tide.

Min begrundelse for IKKE at skrive så længe er, at jeg selv har fået konstateret brystkræft. Det var egentligt ikke fordi det slog mig så meget ud i starten, men mere fordi jeg har valgt at helbrede mig selv via den alternativ vej og ikke den etablerede og havde derfor brug for at trække mig i en periode, for at få styr på det. Jeg tror simpelthen ikke på kemo og stråling og operationer, da jeg har oplevet alt for mange jeg kender dø, efter de modtog det. Til gengæld, er der mange historier om folk som har helbredt sig selv via kostændring og meget andet.

Mange vil nok mene, at det er en risikabel vej at gå, da det hele beror på en selv og andres erfaringer og der ikke er nogen ”dokumentation” for det. Måske, men jeg ved også der er mange muligheder og folk er forskellige og der er en bedre chance for at blive helt rask uden tilbagefald og uden alle de forfærdelige bivirkninger.

Jeg vil ikke gå så meget ind i hvad jeg har gjort og taget, ud over at ændre kosten ( bl.a. ingen kød, mælkeprodukter og sukker), at healing og kosttilskud/vitaminer/mineraler og Kinesisk malurt har haft en positiv virkning. Udover det, så vil jeg på det kraftigste pointere, at ens humør og livsglæde og indstilling til livet, er utroligt vigtig, at sætte i højsæde. Hvis man er i dårligt humør, stresset, ked af det, negativ og har svært ved at se livets glæder, så påvirker det ens immunforsvar og dermed bliver det sværere at blive rask. Men gør/har du det modsatte, så gør det hele helbredelsens processmeget nemmere og hurtigere.

Jeg er ikke blevet helt rask endnu, men min knude er blevet mindre og jeg er ikke så træt som jeg har været. Jeg fik dog et tilbagefald på et tidspunkt, da der var en periode hvor jeg var uden bolig og stort set ikke fik noget hjælp fra kommunen. Dér var jeg meget stresset og ked af det. Havde det ikke været for god familie og venner som hjalp mig samt en bolig, var jeg måske ikke kommet videre.

Det har været en meget lærerig proces og den er ikke færdig endnu. Til gengæld, er jeg blevet meget klogere på mange ting, som jeg så håber, at kunne give videre til andre.

En af de ting som man skal tænke over når man er syg er, at der er en grund til du er blevet syg. Om det er fordi der er noget i din kost som skal ændres eller din holdning til livet, som skal være mere positiv eller der  generelt sker for meget negativt i dit liv, det er ikke til at sige – se på det hele. Uanset hvad det er, så er det vigtigt at kigge på det og lave de ændringer der skal til, så du kan få det bedre, blive glad og rask.

Rigtig god dag til jer alle!