* Intuitive Oliemalerier

Personlig intuitive oliemalerier.

Jeg laver oliemalerier ud fra den enkeltes energi. Maleriet er meget personligt og er lavet ud fra hvordan din energier er her og nu.

Processen går ud på, at jeg enten taler med dig eller har et billede af dig og så får jeg dig til at vælge max. 3 farver, ud fra regnbue- eller chakra farvepalletten. Dvs. rød, orange, gul, grøn, blå, og lilla. Der bruges aldrig sort og brun. Da der er mange nuancer af hver, finder jeg derefter ud af, hvad der skal bruges, efter du har fortalt hvilken farve du ønsker skal indgå i maleriet. Derefter maler jeg billedet til dig.

Det interessante ved sådanne billeder er, at hver person ser noget forskelligt i hvert billede. Hvert billede siger i sig selv ikke så meget som det DU ser i billedet.

Man kan bruge det til meditere på eller sæt energi på bestemte steder i dit hjem eller at fundere over, hvad og hvor du er i livet. Et meget terapeutisk billede.

Når man bestiller et maleri, betaler man først ved afhentning. Det er fordi, at hvis man ikke kan “lide” det, betyder det bare, at du ikke er klar til “se på dig selv”. Og det er helt ok.

Pris pr. billede af størrelsen ca. 50×50 cm. – kr.888.

Hvis man ønsker et der er større eller mindre, finder vi også ud af det.