Kort for September

Så har vi den 1. september og den stærke energi vi har kunnet mærke siden nymånen, er ved at stilne af . Jeg har derfor lagt et kort i dag, som er fra et nyt og spændende kortsæt jeg lige har købt. De hedder Chrysalis Tarot cards. Kortet som blev trukket hedder ”Ace of Spirals”. 

Det er et spændende kort, da det betyder energi og målsætning. Der er nemlig en meget positiv energi lige nu, som vækker dine drømme og mål i livet. Det er nu du har overskuddet og den mentale klarhed til at se dine mål. Til at sætte dig nye mål og lade dig blive inspireret. På kortet ser man også en del fjer, og de repræsenterer alt det du allerede har opnået i dit liv. Livet er trods alt fyldt med valg og faser – og det hele er en del af din konstant, åndelige vækst.

Har du følt dig svag, utilstrækkelig, negativ og uden det som skulle til, for at du følte du kunne komme videre i dit liv, så er det nu, at tingene ændrer sig. Dermed vil og er du også i gang med, at ændre dig. Det gør ikke noget hvis du får nogle dage, hvor du ikke føler du er helt ovenpå, men bare træk vejret dybt og sig til dig selv ”Jeg er nu klar til den næste fase af mit liv og alt det gode der høre med dertil – alt går mig godt”.

Uanset din situation, så tro på at tingene vil lykkes for dig og alt vil gå dig godt. Universet er nemlig i gang med at gøre alt for at give dig det du ønsker og tænker på. Rigtig god september!

Lys og kærlighed fra Lisa Hausgaard – clairvoyant healer