Nymåne 21. aug. 2017

Nymåne den 21. aug. 2017 kl. 20.31.

Ved denne nymåne og solformørkelse, har jeg lagt 2 kort.

Det første er et Aleister Crowley kort – Sjælens Spejl, som er lagt for nymånen:

Sjovt nok var det  ”Lovers” – De elskende. Det fik vi også for julimåned.

Der er  mange gentagelser fra de sidste  gange – sidste nymåne, fuldmåne og juli måned.

Vi er stadig påvirket af planeternes og universet energier, som viser sig ved træthed, lettere irritation, lavt stressniveau, følsomhed, men også øget kærlighedsfølelse – og for nogen, også svimmelhed og glemsomhed. Hvis du samtidig synes din computer eller telefon ikke virker som det plejer, er det solens stråler som driller for tiden. Det giver nemlig elektriske og magnetiske forstyrrelser.

Men som sagt, når det gælder nymånen, så får vi kortet ”De Elskende”, fordi vi stadig har forhold til andre, ikke nødvendigvis kun din partner, som ikke helt er kommet på plads. Det at løsrive sig fra nogen man holder af, men samtidig ved, ikke er den rette for dig, fordi du på en eller anden måde bliver bremset i din udvikling, kan være et stort og svært skridt at tag. Det at man ikke ved hvad der vil ske bagefter, kan godt skræmme en. Hvis du er alene, så kan det være det, at ”udstille ” dig selv ved at lade en anden komme ind i dit liv – altså at skulle vise hvem du er og stå ved det, men også stå ved hvem du ønsker at dele dit liv med. Uanset din situation, så er tiden inde til at give slip på frygten, usikkerheden og komme ud af din ”comfort zone”. Alt indikerer, at det er nu det er bedst at

gøre det – specielt når det gælder dit forhold til andre.

Det næste kort jeg lagde er for solformørkelsen, som er fra Doreen Virtue’s Power Tarot Cards og det kort hedder ”Epiphany” – Åbenbaring.

Selvom solformørkelsen sker på den anden side af jorden (over USA), så berører det os stadig allesammen.

Dette kort står for glæde igennem åndelig vækst – at være et lys for andre – at få svar gennem meditation. Budskabet her er, at det er vigtigt for dig, at få noget stille-tid – tid for dig selv, alene og uforstyrret. Meditation er en mulighed og stærkt anbefalet, for det er nu du er meget åben for de budskaber og svar som universet har til dig. Hvis der sker for meget omkring dig, er det svært for budskabet at blive hørt ordenligt eller rigtigt. Det hele har med din åndelige udvikling at gøre, for det handler bl.a. om at hvile i dig selv, men også at øge din livsglæde. Du behøver ikke søge hele livet for svar, men blot være åben for svarene og budskaberne når de kommer. Stilhed og meditation er altid godt, uanset din livssituation. Sørger du for det, vil livets udfordringer være nemmere at overskue. Det vil til gengæld også mærkes af dine omgivelser. Når du viser den indre ro du besidder, så er du også en god inspiration for andre – og det er nok noget af det bedste du kan gøre for nogen.

Rigtig dejlig nymåne!

Lys og kærlighed – Lisa Hausgaard – clairvoyant healer