Nymåne 26. februar 2017

Nymåne den 26. feb.  2017 kl.16.00

Sikke en start på året vi har haft ind til videre! Nymåne energien kan mærkes og er præget af, at vi stadig mangler at give slip på noget af det gamle vi render rundt med. At give slip på noget eller nogen, fordi man er bange eller bekymret for hvordan ens fremtid kommer til at se ud, uden det/dem, og de ændringer der vil ske, er nok den største hindring på vejen.

Jeg har lagt mærke til, hvor mange som er syge med influenza i år. Der er rigtigt mange, hvor det har sat sig i lungerne – man hoster meget og man har svært ved at trække vejret. Lungerne repræsentere at trække livet ind og det er netop det der er vigtigt nu. Ofte er det svært, hvis man ikke kan eller vil erkende, at det gamle forhold eller situation er en del af fortiden men ikke fremtiden.  Der er flere sider til, at man bliver syg lige nu. Der er noget man holder tilbage og som påvirker ens immunforsvar, der er noget man renser ud, og der er noget at sygedommen gør en opmærksom på. I andre ord – kroppen gør dig opmærksom på, at du skal til at se ind ad og se på hvad der er vigtigt for DIG og som gør dig glad.

At trække livet ind og være opmærksom på hvad der gør dig glad, er hvad denne nymånes energi handler om. Hvis du føler dig i et limbo mellem det gamle dig og en masse følelser og tanker vedr. her og nu og din fremtid, så er det ikke så mærkeligt. Det kan føles som om du er ved at fjerne det sidste hamp, så du nemmere kan gå fremad. Hvis du føler dig i tvivl om hvad du skal gøre eller hvordan, så vil jeg igen anbefale dig at meditere. Om du sidder stille der hjemme eller i en bil og kigger ud over en bakke eller havet, eller på en bænk i en skov, er lige meget- bare du føler ro, så idéerne og inspirationen kan komme til dig. Husk at gør noget ved de idéer og impulser du får. Lad dig blive inspireret af dine omgivelser, dine venner eller hvad det nu kan være. Bare du er åben for, at nu er tiden inde til at gør noget som kan give dig den livsglæde og energi du er klar til at modtage. Være ikke bange for hvad du mister men glæd dig til alt det nye der kommer til dig.

Det er nu tid til det næste fase af dit liv. Du har været igennem meget, som har gjort dig klar til netop den ny fase, som vil fører dig længere end hvad du havde regnet med. Der er ikke noget at bekymre dig om eller være bange for. Vær hellere glad for den dejlige tid og de oplevelser, som din sjæl længe har ventet på.

Rigtig god fornøjelse med det nye og god nymåne!

Lys og kærlighed fra Lisa Hausgaard – clairvoyantrådgiver og energi healer.