Nymåne 28. marts 2017

Nymåne den 28. marts 2017 kl.04.59

Med denne ny måne i marts, fortsætter det som sidst. Om man vil det eller ej, så er det et år med en masse fornyelse og forandringer.

Kodeordene denne gang er handling, fornyelse, genskabelse, helbred  og at få nyt liv i dit liv. Hvad betyder det så for dig? Hvilke handlinger skal du foretage dig  for at skabe forandringer og dermed fornyelse i dit liv? Nu tænker jeg på små skridt. Du kunne f.eks. gør nogle daglige tinge lidt anderledes. Små ændringer skaber større effekt end man umiddelbart tror. Det handler om små, praktiske skridt. Alt fra at gå eller cykle eller køre en anden vej end du plejer, når du f.eks. skal på arbejde. Tænk på hvad du ”plejer” at gøre og så laven lille ændring i din rutine.

Ved at ændre små, daglige vaner som måske holder dig tilbage eller får dig til til at udsætte noget, vil du opdage, at det giver ændrede – og forbedrede – resultater fremadrettet . Når du funderer over hvad det kan være for ændringer du skal foretage dig, så tænk også på hvad der giver dig fornøjelse og spænding. Nu åbner Bakken snart og det kunne være, at det med at prøve en af deres ture måske ikke er lige noget for dig, men det kan også være det er lige hvad du har brug for, brug for at mærke dig selv og den glæde og spænding det kan give. Måske plejer du ikke at gå på café inde i byen, men det kunne være, at det at sidde på en fortorvs café hvor du kan se alle de andre mennesker sidde der eller gå forbi, kan give dig den følelse af, at være i live, måske er det lige noget for dig. Lige nu handler det ikke om at tænke stort men at tænke småt, da det er de små skridt lige nu, som føre dig hen imod større handlinger og forandringer.

Dit helbred er også vigtigt at tænke på. Lyt til din krop. Når du har spist noget, så læg mærke til hvordan du har det efterfølgende. Føler du dig tung og træt, kan det være du har spist for meget eller for tung mad. Får du ondt i hovedet eller maven, kan det være din krop ikke er så glad for det brød eller kage eller lakrids du lige har spist. Lad vær med at tænke på om det fedt, sukker eller generelt usundt. Det handler om hvad din krop kan lide, lige nu. Det handler også om  at nyde maden, uanset hvad det er du spiser.Får du f.eks. ondt i ryggen eller benet, så læg mærke til hvordan du går, står og sidder. Igen, små ændringer kan gøre meget. Selv det at få en gang massage, eller behandling med zoneterapi, healing eller andet, kan også give et skub i den rette retning med både dit helbred og velvære. I denne forandringens tid, er det jo også vigtigt at lytte til kroppen, så den også  er sund, rask og glad.

Husk at nyde livet og glæd dig over det er forår, og,at det giver mange nydelser til dine sanser – lugt, lyt og se alt det skønne, som der lige nu er omkring dig.

Lys og kærlighed fra Lisa Hausgaard – clairvoyant rådgiver og energi healer.