Nymåne 30. sept. 2016

Så er der ”sort” nymåne – Black Moon – denne gang. Det betyder, at det er den anden nymåne i en kalender måned. Den betragtes som en meget feminin måne som representerer opvågning og indsigt.  Black Moon står også for et vendepunkt i en cyklus og om, at give slip for at give plads til det nye. Ofte har man sat et frø som spirer til en forandring og denne frø skal ligge i mørket før det ser lyset og vokser sig stærk. Det betyder også, at det netop er nu man kan manifestere det, som man ønsker sig og drømmer om.

Perioden lige op til og lige efter, er en meget positiv og fredfyldt tid. Ofte er det fordi, man kan fornemme hvad der er under opsejling, og hvis man er i tvivl om tingene, er det nu man får fred og dermed klarhed til at se hvad det er man gerne vil, så det kan manifestere sig. Det er også en tid som kan åbne døre til mulighed og åbenbaringer. Har du ledt efter muligheden for ændringer i dit liv eller følt dig fastlåst, så er det nu, at tiden er inde til at visualisere og modtage alt det du har længtes efter og føles helt rigtigt for dig.

Vi har været igennem mange processer de seneste mange måneder, ja, faktisk hele dette år, og nu er tiden inde, hvor tingene skal fremvise sig for dig og du kan få ro til, at lave og opleve det som du længe har ventede på. Det kan godt være du føler at tingene ikke helt er som du troede det skulle være eller du syntes tingene bare ikke flasker sig eller at du får flere valgmuligheder, som gør du bliver i tvivl om hvad du skal vælge. Hvis det er tilfældet, så er det, at du skal sæt dig tilbage og træk vejret dybt, og spørg dig selv: Hvordan har jeg det med…? Hvilken følelse får du? Er det glæde eller frygt eller noget helt andet?

Læg mærke til hvad der sker for dig dagen før, under og efter denne nymåne, for det vil vise dig hvilken retning du er på vej hen, for det er helt sikkert din sjæls vej.

Så hvad går du og drømmer om? Når du tænker på dine drømme, ønsker, ideer – hvordan føles det? Hvad giver dig glæde? Når du kan mærk glæden, ved du, at du er på rette spor til målet med dit liv.

Jeg ønsker dig fred i sjælen.

Kærlig hilsen

Lisa Hausgaard