Nymåne 4. juli 2016

Nymåne den 4. juni 2016 kl.13.03.

Så er der nymåne igen. Selv om det er kærlighedens tid, så handler denne nymåne om vreden i dig selv. Så hvis du let bliver vred for tiden, eller dine følelser og drømme er meget aggressive og du har svært ved at sove, så ved du hvorfor.

Vi ser meget vrede rundt om i verden, eller i hvert fald udtryk for det, som f.eks. bombninger, slagsmål, mord og lignende. Det hele er ganske forfærdeligt og det vækker mange følelser i de fleste mennesker. En af dem er vrede. Forståeligt nok. Man bliver også ked af det og bange, for man føler ofte, at man ikke ved om man er sikker nogen steder, og nu hvor rigtig mange mennesker rejser på ferie og burde være glade, tænker man på, hvor man kan lægge skylden, lægge vreden.

Så er der også alt det med Brexit. Der er virkeligt delte meninger om det, og folk er meget vrede – det hører man i hvert fald i medierne. Men selv om man kan se på det positivt – at det er et skub til en forandring som der er brug for, ja, så er der megen vrede fra begge parter. Forståeligt nok, for man ved ikke hvad der kommer til at ske. Man har KUN formodninger om det fra begge sider.

Midt i alt dette, er der nymånen som gerne vil have os til – ikke at se på hvad der sker rundt om i verden, men at se på vreden i os selv. Hvorfor er DU vred? Hvad er det, som gør DIG vred over det du hører og ser og oplever? Hvad bliver der pillet ved – hvilken knap på dig bliver trykket?

Hvis du går rundt med følelsen af vrede og frustration over alt det du hører, ser og oplever, så er det en god øvelse  hver dag at skrive det ned, som gør dig vred. Når der er gået ca.10-14 dage, så kig godt på det. Se hvad det handler om og hvordan det føles helt ind i kroppen. Så sig til dig selv, hvad kan jeg bruge det til – til hvilken gavn gør det? Og når du har fundet ud af det, så kan du slippe det. For så har du ikke længere brug for det. Når du gør det, healer du faktisk dig selv, for du giver slip på noget som ikke er til gavn for dit sind eller din krop. Derefter sender du automatisk en healing ud til resten af verden som også er ved at gennemgå en vredes proces lige nu.

Hvis du tænker, at det virker mærkeligt eller ikke er noget du kan gøre, så tænk på hvor meget vrede der  findes lige nu og hvor meget kaos og ondskab det har skabt. Hver gang der er en som giver slip på sin vredes energi, bliver der ro og healing efterfulgt af en forbedring af verdenssituationen. Det er noget som du er med til at skabe – altså fred.

Personligt syntes jeg, at det er en dejlig tanke, og hvis det kan hjælpe ikke bare dig men andre, er det måske vær at overveje.

Jeg ønsker dig fred i sjælen.

Kærlig nymåne.

Lisa Hausgaard