Nymåne 6. maj 2016

Så er det nymåne i Tyrens tegn. Denne nymåne står for glæde, kærlighed og befrielse. Energien denne maj måned er i det hele taget meget lettere end april.  Det er en måned hvor du skal tænk på sig selv, passe på dig selv og i det hele taget, sørge for at pleje dig selv bl.a. fordi dit helbred skal i fokus.

Det er også en energi , som lægger op til at få nye mennesker og kærlighed ind i dit liv. De nye mennesker vil give dig ny energi, da du føler du er på bølgelængde med dem. Du vil simpelthen få en lyst til at møde og blive tiltrukket af mennesker, som har den samme energi og interesser som dig. Det betyder så også, at du giver slip på dem, som har en negative påvirkning på dig. Hvis du er i tvivl, så læg mærke til, når du er sammen med en person, om du bliver glad og energifyldt bagefter eller træt, nedslået eller fyldt med negative tanker. Det er ikke svært at bemærke, men det kan være svært at tage beslutningen, at gøre noget ved det, specielt hvis det er en du har kendt i lang tid. Men tag alligevel beslutningen og gør op med dig selv, hvordan du vil fortsætte med at have det og med hvem.  Hvordan du gør, finder du ud af ved, at lyt til din intuition. Men vær ærlig overfor dig selv og vedkommende ang. hvad det handler om.

Nogle mennesker er slet ikke klar over de er en negativ påvirkning. Derfor, hvis du siger det på en rolig og kærlig måde, kan de bedre acceptere det og evt. ændre det. Hvis ikke de VIL se og forstå det, er det IKKE dit ANSVAR at gøre mere for dem. Kun overfor dig selv.

Jeg ønsker dig en rigtig dejlig og energifyldt maj!