Nymåne 7.4.2016

Denne befriende energi er et tema for hele året. Tallet 16 er forbundet med Uranus, og da vi er i året 2016, har du mange åbenbaringer foran dig.

Sandheden vil sætte dig fri.
Du vil begynde at se mere klart, hvor du har løjet til dig selv, nægtede din intuition, og gav din magt væk.
Du vil også se, hvor du har viklet dig selv ind i relationer og omstændigheder, der føler kvælende for dig. Som ubehageligt som det føles i første omgang, er du på vej mod en komplet befrielse. Når du afdækker sandheden om, hvem du er, byder du til mere positive mennesker og omstændigheder ind i dit liv.

Status quo er ikke en mulighed.
En af de mange velsignelser Uranus bringer er en fejring af dit unikke. Din særlige sjæls gnist er en gave til verden. Kun DU kan dele dine gaver på din smukke måde.
For dig til at skinne, er du nødt til at have bedre grænser, og har mod og selvtillid til at være dig selv. Så sikkert som din velkendte omgivelser eller omstændigheder kan synes, hvis du ikke udstråler dit lys, så har du brug for at foretage nogle ændringer.

Nu er det tid.
Denne velsignede New Moon er det perfekte tidspunkt for dig at sætte dine intentioner for det liv du virkelig ønsker og fortjener. Tro på, at du kan skabe det liv du ønsker. Forvent det bedste for dig selv.
Sørg for at du gør noget magisk!
Vores Ny Måne i Vædderen er over os, og det er en stor en! (En Supermoon).
Mens hver nymåne  er en tid med fornyelse, og en mulighed for at sætte dine intentioner for de næste seks måneder – denne ene er særligt stærk.
Vædderen er det første tegn i vores stjernetegn. Med Solen og Månen i dette tegn, begynder en manifestations cyklus af dine intentioner, som vinder momentum gennem hver af de tegn.
Der er noget endnu mere forbløffende – Solen, Månen vil mødes med planeten Uranus inden for 2 grader. Du kan ikke ignorere denne energi.
Uranus er kendt som planeten for revolution. Det er en friheds-søgende energi, der ofte skaber en revolution indefra. Det gør den ved at afsløre sandheden om enhver situation.

(Jeg har oversat noget af denne blog fra engelsk fra Kari Samuels)