Nymåne April 2017

Der er nymåne den 26. april kl.14.18.

Så har vi nymåne igen – og sikken den dog rusker rundt med os – om så det er vejret der er utilregneligt eller dine følelser, som er så utilregnelige, at du ikke helt ved hvordan du skal forholde dig til dem.

Hvis du føler dig lidt forvirret over dine følelser og de pudsige reaktioner du får lige nu, så er det nymånens energi som vil have dig til at kigge nærmere på dig selv og hvad du bruger dine følelsesmæssige energier på – og hvad der mangler at få tilført mere energi.

Det kan sagtens føles som om du mangler eller har brug for, mere omsorg og kærlighed. Den manglende følelse af tryghed og sikkerhed og at føle man er elsket, dukker sommetider op – nogle gange på de mærkeligste steder eller i de mærkeligste situationer. Alle har disse behov men hvis dine følelser er knyttet til noget eller nogen i din fortid, så er det derfor, du har svært ved at forholde dig til dem. Et eksempel kan være, at du er pludselig i en situation, som minder om noget fra din fortid, og så reagere din krop og sind på det, uden du nødvendigvis, i første omgang, ved hvad det handler om. Det kunne evt. være fra da du havde hus og have men ikke har det nu – glæder fra da dine børn var små – da du oplevede din første kærlighed – gode mennesker som ikke længere er i dit liv – og meget andet. Men bruger du lidt tid for dig selv og tænker over selve her-og-nu situationen og hvilken følelse den vækker, så finder du frem til hvad det handler om. Når du har gjort det, kan du give slip på det der trigger dig, så det ikke forvirrer dig eller destraherer dig mere. Det er ikke ualmindeligt at man hænger sig i noget fra fortiden, uden man bevidst er klar over det.

Da de seneste måneder har handlet om at give slip, og du samtidig føler du ikke helt er nået frem til der hvor du troede du ville være, kan det netop være denne del som du mangler at slippe. Altså, følelser knyttet til fortiden og hvordan det var. Selvom man ikke kan lave om på fortiden eller gå tilbage til hvad der var, kan man være taknemlig over det gode man havde, da det gør det nemmere at se frem til det nye og bedre, der er i vente.

Når du reagerer følelsesmæssigt sådan, handler det også om at stole på dig selv og troen på, at tingene altid udvikler sig til dit bedste. Hvis ikke du allerede har gjort det, så vær ikke bange for at kaste dig ud i det nye med åbne arme. Mærk efter hvad du virkeligt ønsker dig – det du kan mærke betyder noget for dig – det som giver dig glæde. Der bliver brugt alt for meget tid på at være usikker og bange. Træk livet ind og spring ud i det nye som venter dig.

Ha’ en rigtig dejlig nymåne!

Lys og kærlighed – Lisa Hausgaard – clairvoyant rådgiver