Nymåne den 23. juli 2017

Nymåne den 23. juli 2017 kl. 11.47.

Tarotkort lagt for denne nymåne er Death/Døden – der er brugt Aleister Crowley kort her.

Nymånen er allerede i gang med at påvirke os både med øget glæde og med træthed, og  det er meget forståeligt.

Denne gang er det som sagt, kortet Døden som blev lagt. I modsætning til hvad mange tror, så betyder døden at man giver slip på noget gammelt for at der kan komme noget nyt. Det er faktisk meget passende, da der nok er mange som er ved at give slip på situationer eller personer, som de har haft svært ved at indse, har blokeret deres udvikling. Det er bl.a. derfor man er træt. Der er stadig en indre modstand i at give slip på det man er vant til. Det er på trods af, at der venter noget nyt og spændende lige på den anden side .

Energierne er generelt også stærke på en anden måde. Denne gang handler det om den universel energi der har rumsteret siden fuldmånen. Det betyder bare, at vi som menneske her på jorden, er  både følsomme og modtagelige for den kosmisk energi som giver os liv og livsglæde.

Det betyder så igen, at midt i din energimæssige udvikling, er du også i gang med at give slip på gamle blokeringer som du ved er uundgåelige. Det er vigtigt at huske at nymånen repræsenterer generelt nytænkning, nye idéer og ny energi. Hvis man blokerer for det, kan man risikere det modsatte – at man føler det hele går én i mod.

Derfor, kig på det sidste du mangler at give slip på, slip det og fokuser på hvad du gerne vil have, at din fremtid skal indholde. Du vil opdage, at alting vil gå dig meget bedre og nemmere end forventet.

Tag godt i mod den dejlige energi der er lige nu. Husk at hvile dig når du har brug for det og læg mærke til hvilken inspiration dine drømme giver dig – de kan nemlig også hjælpe dig i din proces.

Rigtig dejlig nymåne!

Lys og kærlighed – Lisa Hausgaard – clairvoyant healer