Nymåne den 28. januar 2017

Nymåne den 28. jan. 2017 kl.01.08.

Så har vi den første nymåne i det nye år. Som jeg har skrevet tidligere, så handler dette år om ny begyndelser, at starte på en frisk, nye initiativer og handlinger. Har du kunne mærke det endnu? Hvis du har lidt blandede følelser omkring det, er det ikke mærkeligt, da  vi er midt i en overgangs passage. Energierne er ved at ryste de sidste rester af 2016 af sig og dine energier er ved at være mere modtagelig overfor de ændringer der er ved at ske og skal ske.

Som sagt så er alt energi – mennesker, dyr, jorden, universet, solen, månen, stjernerne – og det hele påvirker hinanden. Netop på grund af det, er det også vigtigt, at holde fast i din egen energi og power. Med dette mener jeg, at du skal ikke bare tro på dig selv, men også hold fast i din egen energi og ikke give det videre til andre. Et godt eksempel er, at hvis du og en anden er uenig om noget, så i stedet for at blive gal eller ked af det, så hold fast i, at det ikke skal påvirke dig. Om I bliver enig eller ej eller den ene har ret eller ej, er lige meget. Men ofte kommer følelserne i kog, og det er dér man kan mærke, at man mister noget af sig selv, enten på den ene eller anden måde. Hvis man føler sig uretfærdigt behandlet, skal man holde fast i sin egen følelse af, at man ikke vil tolerere det. Hvis det kræver handling, så fint, men føler du, at du mister fodfæstet, så stop op, træk dig tilbage, og se på hvad det egentligt er det handler om, hvad der kan gøres, og om det er kampen værd.

Det er faktisk vigtigt, at bemærk om du mister din ”power” eller styrke/energi  til andre. Det er nemlig en del af det, som mange af os gennemgår lige nu – altså, at være opmærksomme på det og, at finde sin egen styrke/power og holde i på det. Det er nemlig det, som skal hjælpe os i specielt dette år – at få de ting på plads som du har gjort klar til, startet på, set frem til og som skal give dig glæde. Så nytter det ikke noget, at andre eller noget, tager din energi og styrke fra dig. Men at være opmærksom på det, er vigtigt men også et stort skridt i den rigtige retning for dig.

Så denne nymåne giver dig et skub hen imod din opmærksomhed på din egen styrke, energi og power. Altså, du har styrken der skal til og du beholder din styrke til at holde dig på DIN rette kurs. Du er kun lige begyndt, at se din egen fremskridt. Glæd dig over det og til hvad der ellers kommer ! !

Rigtig god nymåne!

Lys og kærlighed fra Lisa Hausgaard – energi healer og zoneterapeut.