Nymåne den 5. juni

Nymåne den 5. juni 2016 kl.05.01

Nymånen er allerede i gang med at påvirke os. Jer som er meget sensitive, kan nok mærke det mere end andre, da denne nymåne handler om en forstærkning af din intuition og følelsen af kærlighed og af at være dit sande JEG og at være tro mod dig selv.

Det er noget af en mundfuld. Men hvis vi starter med at din intuition og kærlighedsfølelse som er forstærket, skal du lægge mærke til hvad du fornemmer og føler for tiden. Er du generelt mere følsom og følelsesladet end du plejer at være? Oplever du, at du siger til dig selv ”Nej, det her føles forkert, så det har jeg ikke lyst til” eller ”Der er noget galt ved denne person/situation” eller ”Hvor er der bare en skøn energi her/denne person har vel nok en skøn energi” eller ”Ja, det kan jeg mærke, det er bare det jeg skal!” Alt sammen, situationer hvor du måske ikke ved hvorfor du siger det, men følelsen er der bare, og du har MEGET lyst til at holde faste i din fornemmelse. Måske ikke noget du ville have gjort før, helt på den måde, men det er netop din intuition som er blevet forhøjnet/forbedret. Det er der faktisk mange som oplever og det er godt og det er denne nymåne som forstærker det. Kærlighedsfølelsen er din empati og næst kærlighed som også får et skub.

Det næste er vigtigheden ved, at vise dit sande jeg. Virkeligt at turde vise hvem og hvad du indeholder. Alle har gode sider og alle har skyggesider. Ens skyggesider er ens egne indre kampe og karma. Det er hvad der hjælper os med at udvikle os. Desværre for er vi mange, som ikke altid tør vise hvad vi virkeligt indeholder. Dvs. alle vores gode sider og styrker og meninger, da vi er bange for at virke/sige/gøre noget ”forkert”, set med andres øjne. Desværre – for når vi ikke viser vores sande jeg, lukker vi mange mennesker ude og på afstand og giver andre et forkert eller uklart indtryk af hvem vi egentlig er. Hvorimod – når vi viser vores sande jeg, viser vi en styrke, kærlighed og ærlighed som de fleste tiltrækkes af. Dem som ikke synes om det, skal du ikke bruge så meget tid på, da deres skyggesider fylder for meget i deres liv til, at de kan værdsætte dig. Det har ikke noget med dig at gøre.

Det sidste, som hænger sammen med at være dit sande jeg, er at være tro mod dig selv for så er du også tro mod andre.  Hvad betyder det så? For mig betyder det, at holde fast i sine følelser, drømme, ønsker og mål, for det er noget, som giver dig mening og dermed livslyst og energi. Når kærlighed er essensen og du kan mærke glæden, så er du også tro mod dig selv. Og når du er tro mod dig selv, smitter den glæde og livsenergi af på andre og dermed er du også tro mod dem – for så er du ærlig og oprigtig. Og det er det vi i bund og grund alle ønsker at være og modtage.

Med ønsker om en fantastisk nymåne med mange gode oplevelser.

Lys og kærlighed til jer alle!