Nymåne Maj 2017

Der er nymåne den 25. maj kl.21.46.

Denne nymåne er igen en supermoon – det betyder at månen er tættest på jorden i sin cyklus. Når den er så tæt, vil dens energi altid være lidt stærkere –  og det vil sige den energi der er, på lige netop det tidspunkt.

Denne gang handler det om at være ”grounded” – altså at have en god jordforbindelse. Derudover handler det også om at være praktisk og svingende følelser/emotioner.

Det at være grounded, hænger meget sammen med at være praktisk lige nu. De ting som du ikke har fået gjort eller lavet, af en eller anden grund, føler du en trang til at få lavet nu. Det kan være alt fra, at tag den lange gåtur i skoven, male det billede du har talt om, skrive den blog eller bog du længe har tænkt på, lav det på bilen som mangler, sy den kjole du skal bruge til sommer. De ting som du har haft en undskyldning for ikke at have fået gjort. Det er vigtigt nu, for det er netop det , som giver dig den grounding du har brug for, så du kan komme mere i følelsesmæssig balance og dermed overskud.

Hvis du har haft det sådan, at dit humør og dine følelser er gået fra høj til lav og tilbage igen – mange gange uden varsel – så er det også pga. den energi der er for tiden. Det er fordi dit sind er ved at fortælle dig, at du har brug for handling, i stedet for at tænke så meget over hvad der frustrere eller bekymre dig. Usikkerheden  om dig selv og din fremtid, skal gives slip på. Det er vigtigt at gør hvad der skal til for, at du kan føle dig i ”dit es” eller rette energi, så du får ro i sindet. Så får du også dit svar til ”Hvad skal jeg nu?”

Med alt det som sker rundt omkring for tiden, er det også vigtigt at tænke på, alt det som du er taknemlig for. Der er altid noget godt i  dit liv – selv om det nogen gange kan virke svært at få øje på – specielt når man er nede i et følelsesmæssigt hul. Tro på at livet er godt og der venter dig meget mere af det gode i fremtiden. For det gør der!

Rigtig god Kristi Himmelfart!

Lys og kærlighed – Lisa Hausgaard – clairvoyant rådgiver