Så er det slut med oktober

Så er vi endeligt ved vejs ende – hvad angår oktober 2017. Sådan som jeg har  oplevet den og hørt andre fortælle om det, så har oktober været noget af en udfordring for mange. Der har været oprør, splittelser, flytning, sygdom, stress og meget mere og nu storm.

Det har været en måned hvor vi er blevet udfordret på vores liv, livsholdning og styrke. Som jeg ser det, er  det fordi, at vi har haft en længere periode, hvor vi skulle kigge indad og fremad. Desværre er vi mange, som ikke har fået gjort det, som vi havde planlagt eller ønsket os. Det har fået vores karma, universet, kald det hvad du vil, til at skubbe mere til os, så vi kan få gjort det som skal til, for at få os frem på vores vej, istedet for at blive ved med at sidde på holdepladsen og vente.

Energien har været stærk, og derfor er der også mange for hvem, temperaments-, følelses- og stress niveauet har ligget meget lavt – altså, der skal ikke meget til at påvirke en. At blive rykket op med rødderne, svigtet og/eller skubbet ud af ens komfort zone, kan være barsk, men når det er overstået, kommer  alting til at se meget lysere ud. Det hele virker som en befrielse fra en tung rygsæk med mange spænder på – når først vi er forbi det.

Selv om der er et par dage tilbage i oktober, så ser udsigten, trods alt, lysere ud allerede nu. For nogen ihvertfald. Lad os glæde os til november og december, hvor det er tid til hygge og samvær med familie og nære venner. Jeg er ihvertfald taknemlig for mine venner og familien som hjælper mig.

Lys og kærlighed til jer alle!