Sommersolhverv 21. juni 2017

I dag er det sommersolhverv, som betyder, at det er årets længste eller lyseste dag. Det er jo skønt at der er så meget lys på et døgn – det hjælper udtroligt meget på humøret for, de fleste.

Jeg har valgt at trække et tarotkort for denne dag, som vil gælde for jer, som læser denne blog, og som er gældende indtil vintersolhverv.

Kortene er fra Aleister Crowley Tarot Cards og kortet er:

Ace of Disks (Mønternes Es)

Hvad betyder det så, at det er dette kort, som viser sig? Jo,  kortet står for ydre og indre rigdom, forening af krop og sjæl, ånd og materie, himmel og jord, fuldstændighed.

Det betyder for dig, at du nu er klar til at se på, hvad der skal til for at få balance i dig selv og dermed opnå den indre og ydre rigdom, som det er mening du skal have. Livet er på alle punkter yin og yang, sort og hvid, lys og mørke, osv. Oplever du noget du ikke kan lide, så viser det dig hvad du godt kan lide. Er der noget du ikke har i dit liv, kan du bedre se hvad du ønsker dig. Samtidig, er det også vigtigt at være taknemlig for alt hvad du har i dit liv. Al ting skal ses eller opleves fra modsatte side for at se, mærke og opleve balance, en balance som giver mening til livet og ro i sindet og som giver dig daglig livsglæde, hvilket er hvad livet handler om.

Nu hvor det er sommersolhverv, passer det jo fint, at der er så meget lys i dit liv og på dig lige nu og den nærmeste tid. Det vil hjælpe dig til at se din indre og ydre rigdom og gøre dig mere opmærksom på hvad det egentligt er. En virkelig skøn tid lige nu for dig!

Med ønsker om en lys og glædesfyldt dag!

 

Lys og kærlighed fra Lisa Hausgaard – clairvoyant healer og zoneterapeut.